2016-04-17 10:26:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Szeret ma emberek között lenni

Napi horoszkóp április 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. Örömet jelez Önnek. Szeret majd emberek között lenni. Csodaszép beszélgetések alakulnak ki, szórakoztatni fogják Önt, és jó hangulatban lesz. Ne terhelje túl magát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll. Mi lenne, ha reggel felhívná egy barátját, hogy délutánra, vagy estére megbeszéljenek valamit. Ha egyedül akar maradni, akkor legalább vegyen elő egy új könyvet, vagy magazint.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Még egy nap csodálatos esélyekkel a szerelem terén! Jól fog szórakozni. Ezt a napot semmiképpen ne töltse egyedül. Túl sokat mulasztana.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Nyugtalanul ébred ma. Az az érzése támadhat, hogy feltétlenül el kell intéznie valamit.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében áll, Ön mégsem fog unatkozni. Sok új emberrel találkozhat, akik jó hangulatról gondoskodnak.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Örülni fog a barátai jelentkezésének, most lesz kedve társaságba menni. Támad egy jó ötlete, hogyan tudná a reggeli munkamenetét jobban megszervezni. Kezdje el megvalósítani ezt a tervet. Este beszéljenek mindent alaposan át a kedvesével.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Sok programot szervezhet, talán túl sokat is. Komoly benyomást gyakorolhat valakire. Szereti az életet, és a szerelmét se hanyagolja el.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Élénk vasárnapra számíthat. Időnként szüksége lehet arra is, hogy belsőleg kikapcsolódjon egy kicsit. Ma valami váratlan dolog történhet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll, csodálatos és könnyed időszak vár Önre. A stressznek vége van. Ha szeretne, lesz ideje flörtölni is. Délután jól fog szórakozni, és szívesen veszi kedvese kényeztetését.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll, sok energiát és életörömöt ad. Menjenek kirándulni a természetbe. Sokáig lehet úton, túrázhat, futhat, és kerékpározhat is. Este még jut arra is ideje, hogy a barátaival legyen.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Szűz jegyében áll, még mindig hat a Nap és az Uránusz, ami sok szépet kínál Önnek. Ma nem fog unatkozni. Délután jó híreknek örülhet. Lesz ok arra is, hogy pezsgőt nyissanak.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll, ez egy kicsit elvesz az Ön erejéből. Nyugalomra és felüdülésre vágyik. Mozogjon sokat a friss levegőn, ez jót fog tenni Önnek, lényegesen jobban fogja érezni magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: